Stamppot hutspot met een gebraden varkenssaucijs
Een heerlijke Hollandse stamppot van zoete wortel, ui en een gebraden varkenssaucijs in jus.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 33% aardappelen, 23% wortel, 19% saucijs (varkensvlees, aardappelzetmeel, water zout, erwtenvezel, specerijen, kruiden, gekarameliliseerde suiker, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), stabilisator: kalium en natrium difosfaten, polyfosfaten, antioxidant: natriumascorbaat, voedingszuur: natriumcitraat, kaliumlactaat, varkensdarm), 14% jus (water, juspoeder), 10% ui, vloeibare margarine (emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), witte peper |
Allergie informati | MELK, LACTOSE |
Voedingswaarde | Energie: 115kCal / 423kJ; Vetten: 5,1g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,0g; Koolhydraten: 12,0g; waarvan suikers: 2,8g; Eiwit: 4,4g; Zout: 0,8g; |
Maaltijdtype | Varkensvlees |
Vegetarisch | Nee |