Stamppot hete bliksem met een runderlapje
Een lekker oud-Hollands gerecht: een stamppot van appel en aardappel met ui en een runderlapje in jus.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 35% aardappelen, 32% appel, 19% runderlapje (rundvlees, water, rundereiwit, aardappelzetmeel, gekaramelliseerde suiker, zout, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), voedingszuur: kaliumlactaat), 11% jus (water, juspoeder), 2%rode ui, peterselie, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), zeezout, (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), kaneel, zonnebloemolie, knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET) |
Allergie informati | SULFIET |
Voedingswaarde | Energie: 72kCal / 305kJ; Vetten: 0,5g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,1g; Koolhydraten: 12,1g; waarvan suikers: 4,4g; Eiwit: 4,2g; Zout: 0,5g; |
Maaltijdtype | Rundvlees |
Vegetarisch | Nee |