Stamppot boerenkool met rookworst
Een Hollandse klassieker: stamppot boerenkool met een heerlijke ambachtelijke rookworst in jus.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 46% aardappelen, 19% rookworst (varkensvlees, water, aardappelzetmeel, zout, specerijen, collageendarm, plantaardigvezel, emulgator: kalium en natriumtrifosfaten, gebufferd azijnpoeder, rookaroma, bietenpoeder, conserveermiddel: natriumnitriet, citroenzuur), 13% boerenkool, 14% jus (water, juspoeder), 5% spekjes (varkensvlees, glucosestroop, conserveermiddel: natriumnitriet, kaliumnitraat, antioxidant: natriumascorbaat), creme fraîche (ROOM, zuursel), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), vloeibare margarine (emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol), natuurazijn (conserveermiddel: kaliummetabiSULFIET), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), witte peper |
Allergie informati | MELK, LACTOSE, SULFIET |
Voedingswaarde | Energie: 141kCal / 591kJ; Vetten: 8,1g; waarvan verzadigde vetzuren: 3,2g; Koolhydraten: 11,6g; waarvan suikers: 1,1g; Eiwit: 4,7g; Zout: 1,0g; |
Maaltijdtype | Varkensvlees |
Vegetarisch | Nee |