Stamppot bietjes met spek, ui en rundervink
Een beetje zoet, een beetje hartig, en heerlijk smeuïg. Deze stamppot bietjes met een rundervink in jus en lekker knapperig gebakken spek en uitjes.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 35% aardappelen, 24% biet, 19% rundervink (rundvlees, paneermeel (TARWEBLOEM, gist, zout), water, extract van paprika, specerijen, MELKEIWIT, erwtenvezel, dextrose, aardappelzetmeel, natuurlijk aroma, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), voedingszuren: kaliumlactaat, citroenzuur, stabilisatoren: kalium en natriumdifosfaten, polyfosfaten, zuurteregelaar: natriumacetaat, antioxidant: ascorbinezuur), 14% jus (water, juspoeder), 3% ui, 3% spekjes (varkensvlees, glucosestroop, conserveermiddel: natriumnitriet, kaliumnitraat, antioxidant: natriumascorbaat, natuurlijke rook), peterselie, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), zonnebloemolie, witte peper, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), appelextract |
Allergie informati | GLUTEN, MELK, SULFIET |
Voedingswaarde | Energie: 96kCal / 399kJ; Vetten: 3,5g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,5g; Koolhydraten: 11,1g; waarvan suikers: 2,6g; Eiwit: 4,7g; Zout: 0,8g; |
Maaltijdtype | Varkensvlees |
Vegetarisch | Nee |