Stamppot bietjes met spek, ui en een speklap
Heerlijke verse bietjes met spek & ui en een gemarineerd speklapje in jus
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 37% aardappel, 26% biet, 16% speklap (varkensvlees, water, aroma's, kruiden en specerijen, zout, gedroogde glucosestroop, dextrose, capisicumextract, azijn, stabillisator: E407, E450, voedingszuur: E326, E330), 13% vleesjus ((maltodextrine, MOSTERD, MELK, verdikkingsmiddel: E412, roux (TARWE, kleurstof: E150c)), 3% ui, 3% spekjes (varkensvlees, antioxidant: E331, E316, stabilisator: E451, aroma, glucosestroop, conserveermiddel: E262, E250, specerijen-extract, bouillon, rook), groentebouillon (maltodextrine, antiklontermiddel: E551), peterselie, bieslook, zeezout (anti-klontermiddel: E535), knoflookpuree (conserveermiddel: E223 (SULFIET)), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), zonnebloemolie, peper |
Allergie informati | SULFIET, MOSTERD, MELK, LACTOSE, GLUTEN |
Voedingswaarde | Energie: 121kCal / 428kJ; Vetten: 5,6g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,0g; Koolhydraten: 12,1g; waarvan suikers: 3,1g; Eiwit: 4,7g; Zout: 0,8g; |
Maaltijdtype | Stamppotten |
Vegetarisch | Nee |