Stamppot andijvie met rookworst en spek
Stamppot andijvie met rookworst en spek
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 42% aardappelen, 19% rookworst (varkensvlees, water, aardappelzetmeel, zout, specerijen, plantaardigvezel, emulgator: E451, varkensdarm, azijn, rookaroma, conserveermiddel: E250, bietenpoeder, rook), 14% andijvie, 14% jus (MOSTERD, MELK, verdikkingsmiddel: E412, roux (TARWE, kleurstof: E150c)) MELK, roerEI (kippenEI, ROOM, voedingszuur: E330, maltodextrine, gemodificeerd maïszetmeel, raapolie, kleurstof: E100, E141), 1% spekjes (antioxidant: E331, E316, stabilisator: E450, E451, aroma, glucosestroop, conserveermiddel: E262, E250, specerijen-extract, rookaroma, bouillon, rook) 1% ui, groentebouillon (antiklontermiddel: E551), azijn |
Allergie informati | MELK, LACTOSE, MOSTERD, GLUTEN, EI |
Voedingswaarde | Energie: 70kCal / 237kJ; Vetten: 1,3g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,5g; Koolhydraten: 11,7g; waarvan suikers: 1,8g; Eiwit: 2,2g; Zout: 0,5g; |
Maaltijdtype | Varkensvlees |
Vegetarisch | Nee |