Stamppot andijvie met rookworst en spek

Stamppot andijvie met rookworst en spek
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 42% aardappelen, 19% rookworst (varkensvlees, water, aardappelzetmeel, zout, specerijen, plantaardigvezel, emulgator: E451, varkensdarm, azijn, rookaroma, conserveermiddel: E250, bietenpoeder, rook), 14% andijvie, 14% jus (MOSTERD, MELK, verdikkingsmiddel: E412, roux (TARWE, kleurstof: E150c)) MELK, roerEI (kippenEI, ROOM, voedingszuur: E330, maltodextrine, gemodificeerd maïszetmeel, raapolie, kleurstof: E100, E141), 1% spekjes (antioxidant: E331, E316, stabilisator: E450, E451, aroma, glucosestroop, conserveermiddel: E262, E250, specerijen-extract, rookaroma, bouillon, rook) 1% ui, groentebouillon (antiklontermiddel: E551), azijn
Allergie informati MELK, LACTOSE, MOSTERD, GLUTEN, EI
Voedingswaarde Energie: 70kCal / 237kJ; Vetten: 1,3g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,5g; Koolhydraten: 11,7g; waarvan suikers: 1,8g; Eiwit: 2,2g; Zout: 0,5g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee