Stamppot andijvie met rookworst en ei

Stamppot andijvie met een gekookt ei en een ambachtelijke rookworst in jus.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 38% aardappelen, 20% rookworst (varkensvlees, water, aardappelzetmeel, zout, specerijen, collageendarm, plantaardigvezel, emulgator: kalium en natriumtrifosfaten, gebufferd azijnpoeder, voedingszuur: citroenzuur, rookaroma, bietenpoeder, conserveermiddel: natriumnitriet), 17% andijvie, 15% jus (water, juspoeder), MELK, 3% EI (EIEREN, voedingszuur: natriumcitraat, conserveermiddel: azijnzuur), augurk (suiker, azijn, zuurteregelaar: calciumchloride, conserveermiddel: natriumbenzoaat, aroma’s), ui, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide)
Allergie informati MELK, EI, LACTOSE
Voedingswaarde Energie: 116kCal / 489kJ; Vetten: 6,3g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,4g; Koolhydraten: 10,1g; waarvan suikers: 1,4g; Eiwit: 4,0g; Zout: 0,7g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee