Stamppot andijvie met kipdij in jus
Stamppot andijvie met kipdij in jus
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 45% aardappel, 19% kipdij (kippenvlees, azijn, voedingszuur: E326, E330, zout, aardappelzetmeel, water, kippenvet, kruiden en specerijen, suiker, groentepoeder (tomaten, ui), gedroogde groenten (paprika, ui), gedroogde knoflook, extract van paprika, natuurlijk uienaroma, maltodextrine, rode bietensap, TARWEzetmeel, gehydrolyseerd SOJA-eiwit, TARWEbloem, gekarameliseerde suiker, dextrose, gist, gistextract, zonnebloemolie), 15% andijvie, 14% vleesjus (maltodextrine, MOSTERD, MELK, verdikkingsmiddel: E412), roux (TARWE, kleurstof: E150c)), MELK, ui, zeezout (anti-klontermiddel: E535), groentebouillon (antiklontermiddel: E551), peterselie, bieslook, zonnebloemolie, knoflookpuree (voedingszuur: E330, conserveermiddel: E223 (SULFIET)), peper |
Allergie informati | GLUTEN, SOJA, MELK, MOSTERD, LACTOSE, SULFIET |
Voedingswaarde | Energie: 110kCal / 336kJ; Vetten: 3,8g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,2g; Koolhydraten: 13,4g; waarvan suikers: 2,0g; Eiwit: 5,6g; Zout: 0,8g; |
Maaltijdtype | Stamppotten |
Vegetarisch | Nee |