Stamppot andijvie met geitenkaas en pecan
Een stamppot van verse andijvie met geitenkaas, zongedroogde tomaatjes en pecannoten.
Aantal dagen houdbaar | 10 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 50% aardappelen, 16% andijvie, 15% geitenkaas (geitenmelk, antiklontermiddel: cellulose; zout, conserveermiddel: kaliumsorbaat, zuursel, microbieel stremsel), 6% peccanNOTEN, 6% gedroogde tomaat, MELK, ui, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide) |
Allergie informati | NOTEN, MELK, LACTOSE |
Voedingswaarde | Energie: 146kCal / 609kJ; Vetten: 8,0g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,8g; Koolhydraten: 12,2g; waarvan suikers: 2,8g; Eiwit: 5,2g; Zout: 0,4g; |
Maaltijdtype | Vegetarisch |
Vegetarisch | Nee |