Stamppot andijvie met geitenkaas en pecan

Een stamppot van verse andijvie met geitenkaas, zongedroogde tomaatjes en pecannoten.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 10
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 50% aardappelen, 16% andijvie, 15% geitenkaas (geitenmelk, antiklontermiddel: cellulose; zout, conserveermiddel: kaliumsorbaat, zuursel, microbieel stremsel), 6% peccanNOTEN, 6% gedroogde tomaat, MELK, ui, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide)
Allergie informati NOTEN, MELK, LACTOSE
Voedingswaarde Energie: 146kCal / 609kJ; Vetten: 8,0g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,8g; Koolhydraten: 12,2g; waarvan suikers: 2,8g; Eiwit: 5,2g; Zout: 0,4g;
Maaltijdtype Vegetarisch
Vegetarisch Nee