Stamppot andijvie met gehaktrol, spek en ui

Een Hollandse klassieker: stamppot andijvie met gebakken spek en ui en een boer'n gehaktrol in jus.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 39% aardappelen, 19% boerengehaktrol (varkensvlees, rundvlees, PANEERMEEL, ui, wortel, prei, knoflook, zout, kruiden en specerijen, gist, plantaardige olie, moutextract, azijn, emulgator: mono en diglyceriden van vetzuren, glucosesiroop, stabilisator: kalium en natrium difostaten, natriumtripolyfosfaat, dextrose, water, aroma, kleurstof: karamel), 18% andijvie, 14% jus (water, juspoeder), MELK, ui, % spekjes , 2% spekjes (conserveermiddel: natriumnitriet, kaliumnitraati, antioxidant: natriumascorbaat), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), appelextract
Allergie informati GLUTEN, MELK
Voedingswaarde Energie: 110kCal / 458kJ; Vetten: 5,3g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,2g; Koolhydraten: 9,9g; waarvan suikers: 1,4g; Eiwit: 4,8g; Zout: 0,7g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee