Spitskoolschotel met gehakt en kerrie
Een heerlijke spitskoolschotel met rundergehakt in kerriesaus en een smeuïge aardappelpuree.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 30% spitskool, 28% aardappelen, 8% rundergehakt (rundvlees, water, paneermeel TARWEbloem, zout, gist, TARWEvezels, TARWEzetmeel, rundereiwit), MELK, kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), water, ui, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), roux (TARWEMEEL, palmvet), vloeibare margarine (zonnebloemolie, BOTERolie, koolzaadolie, emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, weipoeder MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol, aroma), knoflook, hollandaise saus (TARWEbloem, MELKpoeder, MELKEIwitpoeder, glucosestroop, MELK, maïszetmeel, gistextract, bouillonpoeder (koolzaadeiwithydrolysaat, aardappelzetmeel, suiker, aroma, maltodextrine, laurier, kruidnagel, kurkuma, citroensap poeder, verdikkingsmiddel: guargom, xanthaangom), weipoeder, voedingszuur: citroenzuur), juspoeder,peterselie, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), cajun kruiden (kruiden en specerijen), zonnebloemolie, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), 0,3% kerriepoeder (MOSTERD, SELDERIJ), citroensap (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), |
Allergie informati | MELK, LACTOSE, SULFIET, MOSTERD, SELDERIJ, GLUTEN |
Voedingswaarde | Energie: 104kCal / 435kJ; Vetten: 5,1g; waarvan verzadigde vetzuren: 3,0g; Koolhydraten: 10,0g; waarvan suikers: 3,1g; Eiwit: 3,6g; Zout: 0,6g; |
Maaltijdtype | Rundvlees |
Vegetarisch | Nee |