Spitskoolschotel met cashewnoten en vega gehakt
Deze spitskoolschotel is bereid met vegetarisch gehakt en aardappelpuree en we maken hem af met cashewnoten voor een extra bite.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 27% spitskool, 24% aardappelen, 11% vegetarisch gehakt (SOJAstructuur (water, SOJA-EIWIT, GERSTEMOUTEXTRACT), specerijenextract, alcoholazijn, dextrose, zout, gistextract, natuurlijk aroma, specerijen, suiker, knoflookpoeder, uipoeder, ijzer, vitamine B12), kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), tomaat, MELK, 6% cashewNOTEN (arachideolie), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), roux (TARWE), vloeibare margarine (emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol), ui, peterselie, kerriepoeder (MOSTERD, SELDERIJ), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), kurkuma, zonnebloemolie, citroensap |
Allergie informati | NOTEN, SULFIET, MELK, LACTOSE, SOJA, GLUTEN, MOSTERD, SELDERIJ |
Voedingswaarde | Energie: 130kCal / 543kJ; Vetten: 7,2g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,9g; Koolhydraten: 9,3g; waarvan suikers: 3,1g; Eiwit: 6,0g; Zout: 0,4g; |
Maaltijdtype | Vegetarisch |
Vegetarisch | Nee |