Spitskoolschotel met cashewnoten en vega gehakt

Deze spitskoolschotel is bereid met vegetarisch gehakt en aardappelpuree en we maken hem af met cashewnoten voor een extra bite.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 27% spitskool, 24% aardappelen, 11% vegetarisch gehakt (SOJAstructuur (water, SOJA-EIWIT, GERSTEMOUTEXTRACT), specerijenextract, alcoholazijn, dextrose, zout, gistextract, natuurlijk aroma, specerijen, suiker, knoflookpoeder, uipoeder, ijzer, vitamine B12), kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), tomaat, MELK, 6% cashewNOTEN (arachideolie), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), roux (TARWE), vloeibare margarine (emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol), ui, peterselie, kerriepoeder (MOSTERD, SELDERIJ), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), kurkuma, zonnebloemolie, citroensap
Allergie informati NOTEN, SULFIET, MELK, LACTOSE, SOJA, GLUTEN, MOSTERD, SELDERIJ
Voedingswaarde Energie: 130kCal / 543kJ; Vetten: 7,2g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,9g; Koolhydraten: 9,3g; waarvan suikers: 3,1g; Eiwit: 6,0g; Zout: 0,4g;
Maaltijdtype Vegetarisch
Vegetarisch Nee