Spitskoolschotel cashewnoten en vegetarisch gehakt

Deze spitskoolschotel is bereid met vegetarisch gehakt en aardappelpuree en we maken hem af met cashewnoten voor een extra bite.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 27% spitskool, 24% aardappelen,11% vegetarisch gehakt (mycoprotein schimmelEIwit, gerehydrateerd SCHARRELEI-EIWIT, naturlijke suiker, verdikkingsmiddel: calciumchloride, calciumacetaat; glutenvrij geroosterd GERSTemoutextract), kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), tomaat, MELK, 6% cashewNOTEN (CASHWENOTEN, arachideolie), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), roux (TARWEBLOEM, palmvet), vloeibare margarine (zonnebloemolie, BOTERolie, koolzaadolie, emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, weipoeder MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol, aroma), ui, peterselie, kerriepoeder (MOSTERD, SELDERIJ), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), knoflookpuree (zout, voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), kurkuma, zonnebloemolie, citroensap
Allergie informati NOTEN, SULFIET, MELK, LACTOSE, EI, MOSTERD, SELDERIJ, GLUTEN
Voedingswaarde Energie: 121kCal / 434kJ; Vetten: 6,7g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,7g; Koolhydraten: 9,2g; waarvan suikers: 2,8g; Eiwit: 4,8g; Zout: 0,2g;
Maaltijdtype Vegetarisch
Vegetarisch Nee