Spinaziesoep met zalmsnippers
De combinatie van spinazie en zalm is er één die nooit gaat vervelen. Wat dacht je van deze lekker romige spinaziesoep met zalmsnippers? Inhoud: 350 ml.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 29% kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), 29% spinazie, 20% water, 12% MELK, 8% zalmsnippers (ZALM (Salmo salar), raapzaadolie, zout, suiker, dextrose, azijn, antioxidant: citroenzuur), knoflookpuree (knoflook, zout, voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), italiaanse kruiden (groenten ui, knoflook, paprika, zout, kruiden (oregano, basilicum, laurier, tijm, rozemarijn, specerijen nootmuskaat, peper) |
Allergie informati | VIS, MELK, LACTOSE, SULFIET |
Voedingswaarde | Energie: 106kCal / 397kJ; Vetten: 8,2g; waarvan verzadigde vetzuren: 4,5g; Koolhydraten: 3,2g; waarvan suikers: 1,8g; Eiwit: 4,3g; Zout: 0,5g; |
Maaltijdtype | Soepen |
Vegetarisch | Nee |