Spinazieschotel met rundergehakt

Een lekkere schotel van verse spinazie met rundergehakt, smeuïge aardappelpuree en frisse snoeptomaatjes.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 29% spinazie, 24% aardappelen, 13% rundergehakt (rundvlees, water, paneermeel (TARWEbloem, zout, gist), TARWEvezels, TARWEzetmeel, rundereiwit), kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), MELK, 4% snoeptomaat, vloeibaar scharrelEI (zonnebloemolie, maltodextrine, maiszetmeel, aroma, peper, voedingszuur: citroenzuur), roux (TARWE), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), vloeibare margarine (emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol), juspoeder, cajun kruiden, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide)
Allergie informati MELK, LACTOSE, GLUTEN, EI
Voedingswaarde Energie: 118kCal / 491kJ; Vetten: 6,4g; waarvan verzadigde vetzuren: 4,1g; Koolhydraten: 8,3g; waarvan suikers: 2,2g; Eiwit: 4,6g; Zout: 0,6g;
Maaltijdtype Rundvlees
Vegetarisch Nee