Spinazieschotel met rundergehakt

Een lekkere schotel van verse spinazie met rundergehakt, een zachte aardappelpuree en snoeptomaatjes.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 29% spinazie, 24% aardappelen, 15% rundergehakt (rundvlees, water, PANEERMEEL, zout, TARWEvezels, TARWEzetmeel, rundereiwit), kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), MELK, 4% snoeptomaat, 4% roerEI (zonnebloemolie, maltodextrine, MAÏSzetmeel, aroma, peper, voedingszuur: citroenzuur), roux (TARWE), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), vloeibare margarine (emulgator: mono en diglyceriden, MELK, kleurstof: caroteen), juspoeder (MOSTERD, MELK, verdikkingsmiddel: guargom), cajun kruiden, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide)
Allergie informati MELK, LACTOSE, GLUTEN, TARWE, MOSTERD, EI
Voedingswaarde Energie: 114kCal / 431kJ; Vetten: 6,5g; waarvan verzadigde vetzuren: 3,5g; Koolhydraten: 8,0g; waarvan suikers: 1,7g; Eiwit: 4,8g; Zout: 0,7g;
Maaltijdtype Rundvlees
Vegetarisch Nee