Smoked ribs met mais en gebakken aardappel
Smoked ribs met suikermais en gebakken aardappelpartjes
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 35% maïs, 35% spare-rib (varkensvlees, suiker, tomaat, suikerstroop, maiszetmeel, zout, aroma, specerijen, zonnebloemolie, raapzaad eiwit, verdikkingsmiddel: E412, conserveermiddel: E202, E211, stabilisator: E415, saccharose, tomatenpoeder, rodebietensap, dextrose, kleurstof: E150c, plantaardige olie, SOJA eiwit, water, azijn, E270, specerijextract, conserveermiddel: E250), kruiden (smaakversterker: E621, SELDERIJ, plantaardig eiwit, antiklontermiddel: E551, conserveermiddel: E250), 26% aardappel, saus (SOJA, TARWE, conserveermiddel: E202, verdikkingsmiddel: E410, kleurstof: E120, E150, smaakversterker: E621, voedingszuur: E330, zoetstof: E950, E951 (bron van fenylalanine), MOSTERD, zuurteregelaar: E325) marinade (kleurstof: E100, emulgator: E471) |
Allergie informati | GLUTAMAAT, SOJA, SELDERIJ, MOSTERD, GLUTEN |
Voedingswaarde | Energie: 125kCal / 510kJ; Vetten: 5,4g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,7g; Koolhydraten: 10,9g; waarvan suikers: 4,9g; Eiwit: 8,1g; Zout: 0,7g; |
Maaltijdtype | Luxe |
Vegetarisch | Nee |