Slavink met gekookte aardappel, jus en rabarber

Er staat weer rabarber op het menu! Deze friszure groente (ja, dit is een groente!) is als een compote heerlijk bij aardappels en vlees, zoals deze slavink.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 32% aardappelen, 30% rabarber, 18% slavink (varkensvlees, rundvlees, water, paneermeel (TARWEbloem, TARWEzemelen, gist), zout, aardappelzetmeel, voedingszuur: natriumascorbaat, calciumlactaat, natriumcitraat, plantaardig vezel, specerijen, emulgator: kalium en natrium trifosfaten, azijn, verdikkingsmiddel: natriumalginaat, dextrose, karamel), 14% vleesjus (juspoeder (maltodextrine, kruiden en specerijen (MOSTERD), MELK, verdikkingsmiddel: guargom), roux (TARWE, kleurstof: karamel)), aardbeienpuree, suiker, peterselie, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), bieslook, kaneel, zonnebloemolie, vanillesuiker, knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET)
Allergie informati MOSTERD, MELK, LACTOSE, GLUTEN, SULFIET
Voedingswaarde Energie: 121kCal / 444kJ; Vetten: 5,5g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,2g; Koolhydraten: 12,4g; waarvan suikers: 3,6g; Eiwit: 5,2g; Zout: 0,5g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee