Slavink met gekookte aardappel, jus en rabarber
Er staat weer rabarber op het menu! Deze friszure groente (ja, dit is een groente!) is als een compote heerlijk bij aardappels en vlees, zoals deze slavink.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 33% aardappelen, 30% rabarber, 18% slavink (varkensvlees, rundvlees, water, paneermeel (TARWEbloem, TARWEzemelen, gist, zout), aardappelzetmeel, voedingszuur: natriumascorbaat, calciumlactaat, natriumcitraat, specerijen, plantaardig vezel, emulgator: kalium en natrium trifosfaten, azijn, verdikkingsmiddel: natriumalginaat, dextrose, karamel), 13% jus (water, juspoeder), aardbeienpuree, suiker, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), kaneel, vanillesuiker |
Allergie informati | GLUTEN, SULFIET |
Voedingswaarde | Energie: 101kCal / 425kJ; Vetten: 4,5g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,8g; Koolhydraten: 10,6g; waarvan suikers: 2,9g; Eiwit: 4,3g; Zout: 0,4g; |
Maaltijdtype | Varkensvlees |
Vegetarisch | Nee |