Slavink in jus met gekookte aardappel en rabarber

Er staat weer rabarber op het menu! Deze friszure groente is als een compote heerlijk bij aardappels en vlees, zoals deze slavink.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 33% aardappelen, 30% rabarber, 18% slavink (varkensvlees, rundvlees, water, paneermeel TARWEbloem, TARWEzemelen, gist, zout, aardappelzetmeel, voedingszuur: natriumascorbaat, calciumlactaat, natriumcitraat, zout, specerijen, plantaardig vezel, emulgator: kalium en natrium trifosfaten, azijn, verdikkingsmiddel: natriumalginaat, dextrose, karamel), 13% jus (water, juspoeder), aardbeienpuree, suiker, gebufferd azijn conserverend ingrediënt), kaneel, vanillesuiker
Allergie informati GLUTEN
Voedingswaarde Energie: 99kCal / 416kJ; Vetten: 4,41g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,8g; Koolhydraten: 10,4g; waarvan suikers: 2,9g; Eiwit: 4,2g; Zout: 0,4g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee