Slagersrookworst met stamppot van witte- en snijbonen

Een lekkere stamppot van witte bonen en snijbonen met een echte slagersrookworst in jus.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 37% aardappelen, 22% rookworst (varkensvlees, water, aardappelzetmeel, zout, specerijen, collageendarm, plantaardigvezel, emulgator: kalium en natriumtrifosfaten, gebufferd azijnpoeder, voedingszuur: citroenzuur, rookaroma, bietenpoeder, conserveermiddel: natriumnitriet), 13% jus (water, juspoeder), 17% snijbonen, 9% witte bonen (water, gedroogde witte bonen, zout, aroma's), vloeibare margarine (zonnebloemolie, BOTERolie, koolzaadolie, emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, weipoeder MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol, aroma), gebufferd azijn conserverend ingrediënt), sjalot, zonnebloemolie, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), knoflook, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), witte peper, nootmuskaat
Allergie informati MELK, LACTOSE
Voedingswaarde Energie: 135kCal / 566kJ; Vetten: 7,5g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,7g; Koolhydraten: 11,3g; waarvan suikers: 1,1g; Eiwit: 4,5g; Zout: 0,8g;
Maaltijdtype Rundvlees
Vegetarisch Nee