Scholfilet in botersaus, spinazie en aardappelen

Vanaf € 8,14
Scholfilet heeft een zachte smaak, die heerlijk is met botersaus, spinazie à la crème en gekookte aardappelen, zoals deze maaltijd!
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 29% aardappelen, 28% spinazie, 19% SCHOLFILET ((Pleuronectes Platessa), raapzaadolie, zout, suiker, dextrose, azijn, antioxidant: citroenzuur), 16% botersaus (water, MELK, TARWE, bakmiddel: natriumwaterstofcarbonaat, mononatriumcitraat, calciumcarbonaat, SULFIET, roux), 7% kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), peterselie, cajun kruiden, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), citroen, zonnebloemolie, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET)
Allergie informati VIS, MELK, GLUTEN, SULFIET, LACTOSE
Voedingswaarde Energie: 99kCal / 364kJ; Vetten: 3,1g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,9g; Koolhydraten: 9,3g; waarvan suikers: 1,4g; Eiwit: 7,7g; Zout: 0,3g;
Maaltijdtype Vis
Vegetarisch Nee