Scholfilet in botersaus, spinazie en aardappelen

Scholfilet heeft een zachte smaak, die heerlijk is met botersaus, spinazie à la crème en gekookte aardappelen, zoals deze maaltijd!
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 29% aardappelen, 28% spinazie, 19% SCHOLFILET ((Pleuronectes Platessa), raapzaadolie, zout, suiker, dextrose, azijn, antioxidant: citroenzuur), 13% kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), hollandaise saus (water, TARWE, MELK, verdikkingsmiddel: guargom, xanthaangom), roux (TARWE), 0,8% roomboter, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), peterselie, cajun kruiden, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), citroen, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), zonnebloemolie, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET)
Allergie informati VIS, GLUTEN, MELK, LACTOSE, SULFIET
Voedingswaarde Energie: 99kCal / 412kJ; Vetten: 4,1g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,6g; Koolhydraten: 8,2g; waarvan suikers: 1,6g; Eiwit: 6,4g; Zout: 0,4g;
Maaltijdtype Vis
Vegetarisch Nee