Schnitzel, champignonsaus, krieltjes en salade
Gepaneerde schnitzel met een romige champignonsaus, krieltjes en Hollandse slamix
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 44% kriel aardappel, 30% varkensschnitzel (varkensvlees, paneermeel (TARWE, zetmeel, zout, citroen poeder, gist, specerijen), raapolie, witte peper), 12% champignon, 10% kookroom (karneMELK, ongehard palmvet, zetmeel, karneMELKpoeder, stabilisatoren: E415, E466, emulgator: E435, kleurstof: E160), MELK, azijn, roux (TARWEBLOEM), cajun kruiden (smaakversterker: E621, TARWE, SOJA, voedingszuur: E330, antiklontermiddel: E551, kleurstof: E160), vloeibare margarine (aroma's (MELK), stabilisator: E415, emulgator: E435), zonnebloemolie, groentebouillon (maltodextrine), peterselie, bieslook. Kan sporen van MOSTERD en SELDERIJ bevatten. Voor infomatie salade, zie verpakking. |
Allergie informati | MELK, GLUTEN, SOJA, GLUTAMAAT, LACTOSE, kan MOSTERD en SELDERIJ bevatten. |
Voedingswaarde | Energie: 132kCal / 485kJ; Vetten: 5,3g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,9g; Koolhydraten: 14,0g; waarvan suikers: 1,4g; Eiwit: 6,5g; Zout: 0,7g; |
Maaltijdtype | Luxe |
Vegetarisch | Nee |