Schnitzel op Japanse wijze met rijst en spitskool

Schnitzel met tonkatsu saus, witte rijst en kerrie spitskool
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 6
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 36% spitskool, 27% basmati rijst (water, azijn), 19% schnitzel (varkensvlees, paneermeel (TARWE), zetmeel, zout, citroenpoeder, gist, raapolie), ketchup (tomatenpuree, suiker, maiszetmeel, zoetstof: steviolglycosiden), SOJAsaus (SOJABONEN, TARWE), kookROOM (ROOM, zetmeel, stabilisatoren: carboxymethylcellulose, natriumcitraat, carrageen, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren), worcestersaus (glucosestroop, SOJA en mais EIWIT, aroma's, kruiden, specerijen (MOSTERD), voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumbenzoaat, ui, zonnebloemolie), roux (TARWE), kerriesaus (TARWE, MELK, stabilisator: kalium- en natrium difosfaten), kerriepoeder (MOSTERD, SELDERIJ), kurkuma, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), rode peper, peterselie, kokos, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt)
Allergie informati GLUTEN, MOSTERD, SELDERIJ, MELK, LACTOSE, SOJA, SULFIET
Voedingswaarde Energie: 173kCal / 643kJ; Vetten: 4,6g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,7g; Koolhydraten: 24,1g; waarvan suikers: 6,2g; Eiwit: 7,4g; Zout: 1,5g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee