Schnitzel op Japanse wijze met rijst en spitskool

Uit de Japanse keuken! Schnitzel met basmati rijst en spitskool gestoofd in kerrie.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 6
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 32% spitskool, 27% basmati rijst (water, basmati rijst, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt)), 19% varkensschnitzel (varkensvlees, water, glucosestroop, voedingszuur: natriumcitraat, natriumacetaat, zout, aroma, zuurteregelaar: natriumcarbonaat, tomatenpoeder, paneermeel (TARWEmeel, zout, gist), zonnebloemolie, aroma, karamelpoeder, azijn, melkzuur), tomatenketchup (tomatenpuree, suiker, maiszetmeel, kruiden en specerijen, conserveermiddel: kaliumsorbaat, voedingszuur: citroenzuur), SOJAsaus (SOJABONEN, TARWE, alcohol), worcestersaus (SOJA, MOSTERD, conserveermiddel: natriumbenzoaat), kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), roux (TARWE), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), rode peper, ui, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), peterselie, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), 0,1% kerriepoeder (MOSTERD, SELDERIJ), citroensap, kokos
Allergie informati GLUTEN, MOSTERD, SOJA, MELK, LACTOSE, SULFIET, SELDERIJ
Voedingswaarde Energie: 121kCal / 491kJ; Vetten: 1,9g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,0g; Koolhydraten: 17,2g; waarvan suikers: 5,6g; Eiwit: 5,9g; Zout: 1,1g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee