Schnitzel in champignonsaus, slamix en aardappels
Een krokante varkensschnitzel in een zachte champignon-roomsaus, met aardappeltjes en een Hollandse slamix.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 34% kriel aardappel, 20% varkensschnitzel (varkensvlees, water, glucosestroop, voedingszuur: natriumcitraat, natriumacetaat, zout, aroma, zuurteregelaar: natriumcarbonaat, tomatenpoeder, paneermeel TARWEmeel, zout, gist, zonnebloemolie, aroma, karamelpoeder, azijn, melkzuur), 4% champignon, 4% kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), MELK, ui, roux (TARWEBLOEM, palmvet), kruiden en specerijen, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), vloeibare margarine (zonnebloemolie, BOTERolie, koolzaadolie, emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, weipoeder MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol, aroma), knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide). Voor informatie salade zie verpakking. |
Allergie informati | GLUTEN, MELK, LACTOSE, MOSTERD, EI, SULFIET |
Voedingswaarde | Energie: 110kCal / 443kJ; Vetten: 5,3g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,4g; Koolhydraten: 9,4g; waarvan suikers: 1,6g; Eiwit: 5,5g; Zout: 0,7g; |
Maaltijdtype | Varkensvlees |
Vegetarisch | Nee |