Schnitzel in champignonsaus met slamix en aardappel

Een krokante varkensschnitzel in een zachte champignon-roomsaus met aardappeltjes en een Hollandse slamix.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 33% kriel aardappel, 20% varkensschnitzel (varkensvlees, water, glucosestroop, voedingszuur: natriumcitraat, natriumacetaat, zout, aroma, zuurteregelaar: natriumcarbonaat, tomatenpoeder, paneermeel TARWEmeel, zout, gist, zonnebloemolie, aroma, karamelpoeder, azijn, melkzuur), 4% champignon, 4% kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), water, MELK, ui, roux (TARWEMEEL, palmvet), zonnebloemolie, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), tijm, rozemarijn, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), paprikapoeder, kerriepoeder (MOSTERD, SELDERIJ), nootmuskaat. Zie informatie slamix op het etiket.
Allergie informati GLUTEN, MOSTERD, SELDERIJ, EI, SULFIET, MELK, LACTOSE
Voedingswaarde Energie: 113kCal / 455kJ; Vetten: 5,5g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,5g; Koolhydraten: 9,2g; waarvan suikers: 1,6g; Eiwit: 5,5g; Zout: 0,67g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee