Sambalboontjes met vegetarische quorn en bami
Knapperige boontjes, roergebakken in ui en sambal. We serveren de boontjes met bami en quorn. Een lekker pittige vegetarische maaltijd.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 40% sperziebonen, 32% wokmie (water, TARWEbloem, zonnebloemolie, azijn), 16% quorn (mycoprotein, SCHARRELEI-EIWIT, aroma, verstevigingsmiddelen: calcium chloride, calcium actetaat), natuurazijn (conserveermiddel: kaliummetabiSULFIET), honing, suiker, compound (SOJA, TARWE), sambal (zuurteregelaar: azijnzuur, citroenzuur, verdikkingsmiddel: guargom, conserveermiddel: kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), ui (GLUTEN), rode ui , SESAMolie (SOJA, SESAM), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), gember, vloeibare margarine (emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol), knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), aardappelzetmeel, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), laurierblad |
Allergie informati | GLUTEN, SOJA, EI, SESAM, SULFIET, MELK, LACTOSE |
Voedingswaarde | Energie: 109kCal / 455kJ; Vetten: 3,0g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,7g; Koolhydraten: 13,9g; waarvan suikers: 3,9g; Eiwit: 4,8g; Zout: 0,3g; |
Maaltijdtype | Vegetarisch |
Vegetarisch | Nee |