Sambalboontjes met vegetarische quorn en bami

Gek op sambal? Dan moet je deze knapperige boontjes, roergebakken in ui en sambal echt eens proberen. We serveren de boontjes met bami en quorn. Een lekker pittige vegetarische maaltijd.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 41% sperziebonen, 33% wokmie (water, TARWEbloem, zonnebloemolie, azijn), 16% quorn (mycoprotein, gerehydrateerd scharrelEI-eiwit, natuurlijke aroma, verstevigingsmiddelen: calciumchloride, calciumactetaat), honing, compound (SOJA, TARWE), 1% sambal (zuurteregelaar: azijnzuur, citroenzuur, verdikkingsmiddel: guargom, conserveermiddel: kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), ui (GLUTEN), SESAMolie, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), vloeibare margarine (emulgator: mono en diglyceriden, MELK, kleurstof: caroteen), knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), aardappelzetmeel, groentebouillon (maltodextrine, antiklontermiddel: siliciumdioxide)
Allergie informati GLUTEN, SOJA, EI, SESAM, SULFIET
Voedingswaarde Energie: 110kCal / 438kJ; Vetten: 3,1g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,7g; Koolhydraten: 13,9g; waarvan suikers: 3,5g; Eiwit: 5,0g; Zout: 0,4g;
Maaltijdtype Vegetarisch
Vegetarisch Nee