Rundervink, aardappelen en witlof in roomsaus

Rundervink in jus met gekookte aardappelen en witlof in roomsaus
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 33% witlof, 28% aardappel, 19% rundervink (rundvlees, paneermeel (TARWEbloem, gist, zout), water, aroma's, zout, kruiden en specerijen, specerijenextract, weipoeder (MELK), dextrose, azijn, voedingszuur: E326, E330, zuurteregelaar: E262, antioxidant: E300), 14% vleesjus (maltodextrine, MOSTERD, verdikkingsmiddel: E412), 5% kookroom (zetmeel, stabilisator: E466, E331, carrageen, emulgator: E471), roux (TARWE, kleurstof: E150c), groentebouillon (antiklontermiddel: E551), knoflookpuree (conserveermiddel: E223 (SULFIET)), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), peterselie, bieslook, zonnebloemolie
Allergie informati MOSTERD, MELK, LACTOSE, GLUTEN, SULFIET
Voedingswaarde Energie: 118kCal / 415kJ; Vetten: 5,1g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,7g; Koolhydraten: 12,2g; waarvan suikers: 2,3g; Eiwit: 5,1g; Zout: 0,5g;
Maaltijdtype Rundvlees
Vegetarisch Nee