Rundervink met aardappelen en witlof à la crème

Een malse rundervink in jus met gekookte aardappelen en witlof à la crème. Afgemaakt met een topping van knoflook en peterselie.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 32% witlof, 28% aardappelen, 19% rundervink (rundvlees, paneermeel (TARWEBLOEM, gist, zout), water, extract van paprika, specerijen, MELKEIWIT, erwtenvezel, dextrose, aardappelzetmeel, aroma, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), voedingszuren: kaliumlactaat, citroenzuur, stabilisatoren: kalium en natriumdifosfaten, polyfosfaten, zuurteregelaar: natriumacetaat, antioxidant: ascorbinezuur), 13% jus (water, juspoeder), 5% kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), roux (TARWE), peterselie, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), zonnebloemolie, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET)
Allergie informati MELK, LACTOSE, GLUTEN, SULFIET
Voedingswaarde Energie: 96kCal / 400kJ; Vetten: 3,8g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,6g; Koolhydraten: 9,9g; waarvan suikers: 2,3g; Eiwit: 4,2g; Zout: 0,5g;
Maaltijdtype Rundvlees
Vegetarisch Nee