Rundervink met aardappel en andijvie

Mild gekruid rundergehakt, omwikkeld met een lapje rundvlees, in jus. Geserveerd met gekookte aardappelen en andijvie à la crème.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 34% andijvie, 29% aardappelen, 19% rundervink (rundvlees, paneermeel (TARWEBLOEM, gist, zout), water, extract van paprika, specerijen, MELKEIWIT, erwtenvezel, dextrose, aardappelzetmeel, natuurlijk aroma, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), voedingszuren: kaliumlactaat, citroenzuur, stabilisatoren: kalium en natriumdifosfaten, polyfosfaten, zuurteregelaar: natriumacetaat, antioxidant: ascorbinezuur), 13% jus (water, juspoeder), kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), roux (TARWE), MELK, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide)
Allergie informati GLUTEN, MELK, LACTOSE
Voedingswaarde Energie: 86kCal / 358kJ; Vetten: 3,5g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,9g; Koolhydraten: 9,0g; waarvan suikers: 1,6g; Eiwit: 4,2g; Zout: 0,5g;
Maaltijdtype Rundvlees
Vegetarisch Nee