Rundervink met aardappel en andijvie

Vanaf € 6,45
Mild gekruid rundergehakt, omwikkeld met een lapje rundvlees, in jus. Geserveerd met gekookte aardappelen en andijvie à la crème.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 34% andijvie, 29% aardappelen, 19% rundervink (rundvlees, paneermeel (TARWEBLOEM, gist, zout), water, zeezout, extract van paprika, specerijen, MELKEIWIT, erwtenvezel, dextrose, aardappelzetmeel, natuurlijk aroma, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), voedingszuren: kaliumlactaat, citroenzuur, stabilisatoren kalium en natriumdifosfaten, polyfosfaten, zuurteregelaar: natriumacetaat, antioxidant: ascorbinezuur), 13% jus (water, juspoeder), 3% kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), MELK, roux (TARWE), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide)
Allergie informati GLUTEN, MELK, LACTOSE
Voedingswaarde Energie: 106kCal / 364kJ; Vetten: 4,5g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,2g; Koolhydraten: 11,2g; waarvan suikers: 1,8g; Eiwit: 5,1g; Zout: 0,6g;
Maaltijdtype Rundvlees
Vegetarisch Nee