Runderstoofpot, ovenaardappeltjes en boontjes
Runderstoofpot met roseval aardappel uit de oven, boontjes en gegrilde courgette
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 29% sperziebonen, 27% roseval, 22% hacheevlees (rundvlees, pekelsamenstelling glucosestroop, zout, zuurteregelaar: E500, stabilisator: E262, E331, antioxidant: E301), 8% courgette (zonnebloemolie), ui, 4% spekjes (varkensvlees, water, antioxidant: E330, E316, stabilisator: E450, E451, aroma, glucosestroop, conserveermiddel: E250, specerijen-extract, bouillon (antiklontermiddel: E551)), roux (TARWE, kleurstof: E150), juspoeder (kruiden en specerijen (MOSTERD), MELK, verdikkingsmiddel: E412), rode wijn (SULFIET), vlb margarine (emulgator: E472c, MELK, kleurstof: E160a), marinade (kleurstof: E100, emulgator: E471), zeezout (anti-klontermiddel: E535), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), paneer (SELDERIJ), knoflook (conserveermiddel: E223), peterselie, bieslook, tapenade |
Allergie informati | SULFIET, GLUTEN, SELDERIJ, MOSTERD, MELK, LACTOSE |
Voedingswaarde | Energie: 162kCal / 360kJ; Vetten: 3,4g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,1g; Koolhydraten: 8,3g; waarvan suikers: 6,3g; Eiwit: 7,2g; Zout: 0,6g; |
Maaltijdtype | Rundvlees |
Vegetarisch | Nee |