Runderstoofpot met roseval aardappeltjes en boontjes
Niets zo lekker als een warm bord langzaam gegaarde runderstoofpot. Met heerlijk gekruide roseval aardappeltjes en knapperige boontjes.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 30% sperziebonen, 28% roseval, 22% hacheevlees (rundvlees, glucosestroop, zout, zuurteregelaar: natriumcarbonaat, stabilisator: natriumacetaat, natriumcitraat, antioxidant: natriumascorbaat), 4% ui, 4% spekjes (varkensvlees, glucosestroop, water, conserveermiddel: natriumnitriet, kaliumnitraat, natuurlijke rook), courgette (zonnebloemolie), juspoeder, rode wijn (SULFIET), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), sjalot, roux (TARWE, karamel), knoflook, italiaanse kruiden, bieslook, peterselie, tapenade, tijm, rozemarijn, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), PANEERMEEL, laurierblad, paprikapoeder, kerriepoeder (MOSTERD, SELDERIJ), knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), nootmuskaat |
Allergie informati | SULFIET, GLUTEN, MOSTERD, SELDERIJ |
Voedingswaarde | Energie: 117kCal / 490kJ; Vetten: 5,4g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,0g; Koolhydraten: 9,4g; waarvan suikers: 1,6g; Eiwit: 6,3g; Zout: 0,7g; |
Maaltijdtype | Rundvlees |
Vegetarisch | Nee |