Runderragout met notenrijst en groenten

Runderragout geserveerd met lichtzoete notenrijst met pompoenpitten en cashewnoten, en groenten zoals paprika, tuinerwt en courgette.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 24% basmatti rijst (water, basmati rijst, gebufferd azijn conserverend ingrediënt), 12% paprika, 12% tuinerwten, 18% courgette, 12% hacheevlees (rundvlees, glucosestroop, zout, zuurteregelaar: natriumcarbonaat, stabilisator: natriumacetaat, natriumcitraat, antioxidant: natriumascorbaat), champignons, kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), ui, 2% pompoenpitten, 2% cashewNOTEN, prei, roux (TARWEBLOEM, palmvet), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), knoflook, peterselie, tijm, kokos, zonnebloemolie
Allergie informati SULFIET, MELK, LACTOSE, GLUTEN, NOTEN
Voedingswaarde Energie: 145kCal / 589kJ; Vetten: 6,1g; waarvan verzadigde vetzuren: 3,0g; Koolhydraten: 12,8g; waarvan suikers: 2,40g; Eiwit: 6,6g; Zout: 0,5g;
Maaltijdtype Rundvlees
Vegetarisch Nee