Runderlapje met aardappelen en snijboontjes

Runder sudderlapje in jus met gekookte aardappelen en snijboontjes
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 37% snijbonen, 29% aardappelen, 19% runderlapje (rundvlees, azijn, voedingszuur: kaliumlactaat, aardappelzetmeel, zout, tomatenpuree, uipoeder, kruiden en specerijen, suiker), 14% jus (kruiden, specerijen, water, MOSTERDzaad, MELKsuiker, verdikkingsmiddel: guargom, roux (TARWE, kleurstof: karamel), vloeibare margarine (plantaardige olien zonnebloem, volledig gehard raapzaad, zout, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met citroenzuur, MELK, kleurstof: caroteen), groentebouillon (maltodextrine, antiklontermiddel: siliciumdioxide), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), nootmuskaat
Allergie informati MOSTERD, MELK, LACTOSE, GLUTEN
Voedingswaarde Energie: 81kCal / 294kJ; Vetten: 2,4g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,7g; Koolhydraten: 9,3g; waarvan suikers: 0,9g; Eiwit: 5,5g; Zout: 0,6g;
Maaltijdtype Luxe
Vegetarisch Nee