Runderlap in rode wijnjus, boontjes en aardappel
Een mals runderlapje in rode wijnjus met knapperige sperzieboontjes en gekookte aardappelen.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 34% sperziebonen, 30% aardappelen, 19% runderlapje (rundvlees, aardappelzetmeel, water, zout, tomatenpuree, suiker, uipoeder, specerijen, laurier, gebufferd azijn, (conserverend ingrediënt), voedingszuur: kaliumlactaat), 12% (water, juspoeder) gedroogde tomaat, rode wijn (SULFIET), sjalot, zonnebloemolie, knoflook, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), nootmuskaat |
Allergie informati | SULFIET |
Voedingswaarde | Energie: 74kCal / 311kJ; Vetten: 1,6g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,5g; Koolhydraten: 9,0g; waarvan suikers: 1,8g; Eiwit: 4,7g; Zout: 0,4g; |
Maaltijdtype | Rundvlees |
Vegetarisch | Nee |