Runderlap in rode wijnjus, boontjes en aardappel

Vanaf € 8,14
Een mals runderlapje in rode wijnjus met knapperige sperzieboontjes en gekookte aardappelen.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 33% sperziebonen, 30% aardappelen, 19% runderlapje (rundvlees, aardappelzetmeel, water, zout, tomatenpuree, suiker, uipoeder, specerijen, laurier, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), voedingszuur: kaliumlactaat), 13% rode wijnjus (water, rode wijn (SULFIET), juspoeder) gedroogde tomaat, sjalot, zonnebloemolie, knoflook, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), nootmuskaat
Allergie informati SULFIET
Voedingswaarde Energie: 79kCal / 300kJ; Vetten: 1,2g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,5g; Koolhydraten: 9,8g; waarvan suikers: 1,8g; Eiwit: 5,9g; Zout: 0,4g;
Maaltijdtype Rundvlees
Vegetarisch Nee