Romige tagliatelle, groenten en gambas
Tagliatelle in een romige saus met verse groenten, gemarineerde gamba's en geraspte kaas.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 27% tagliatelle (water, durumgriesmeel (GLUTEN), zonnebloemolie, witte wijnazijn), 15% kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), 14% GAMBA ((Litopenaeus vannamei), zout, stabilisator: kalium en natrium difosfaten, -trifosfaten, polyfosfaten), 11% courgette, 11% paprika, 5% champignon, 5% pesto (olijfolie, basilicum, cashewNOTEN, grana padano kaas (MELK, stremsel, conserveermiddel: EI lysozym), pijnboompitten, aroma´s, zuurteregelaar: melkzuur), 4% sperziebonen, 2% KAAS, roux (TARWE), knoflook, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), basilicum, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), bieslook, peterselie, tapenade, knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), PANEERMEEL |
Allergie informati | SULFIET, MELK, LACTOSE, EI, GLUTEN, SCHAALDIEREN |
Voedingswaarde | Energie: 152kCal / 633kJ; Vetten: 9,2g; waarvan verzadigde vetzuren: 4,0g; Koolhydraten: 10,8g; waarvan suikers: 1,8g; Eiwit: 6,0g; Zout: 0,5g; |
Maaltijdtype | Vis |
Vegetarisch | Nee |