Romige pasta met venkel, boontjes en zeebaars

Gek op pasta en op vis? Dan is deze maaltijd echt wat voor jou. Op de huid gebakken zeebaars met pasta, venkel, knapperige boontjes en een lekkere roomsaus.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 30% penne (water, durumgriesmeel (GLUTEN), zonnebloemolie, azijn), 22% ZEEBAARS ((Dicentrarchus labrax, raapzaadolie, zout, suiker, dextrose, antioxidant: citroenzuur), kookROOM (ROOM, MELK, zetmeel), 13% venkel, 10% sperziebonen, MELK, ui, roux (TARWE), dille, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), knoflookblokjes, bieslook, peterselie, tapenade, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), groentebouillon (maltodextrine, antiklontermiddel: siliciumdioxide), PANEERMEEL
Allergie informati MELK, LACTOSE, GLUTEN, SULFIET, VIS
Voedingswaarde Energie: 172kCal / 643kJ; Vetten: 7,4g; waarvan verzadigde vetzuren: 3,7g; Koolhydraten: 14,1g; waarvan suikers: 2,2g; Eiwit: 9,1g; Zout: 0,5g;
Maaltijdtype Vis
Vegetarisch Nee