Romige pasta met venkel, boontjes en zeebaars

Op de huid gebakken zeebaars met pasta, venkel, knapperige boontjes en een lekkere roomsaus.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 28% penne (water, durumgriesmeel (GLUTEN), zonnebloemolie, azijn), 20% ZEEBAARS ((Dicentrarchus labrax), raapzaadolie, zout, suiker, dextrose, antioxidant: citroenzuur), 16% venkel, 15% kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), 13% sperziebonen, MELK, ui, roux (TARWE), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), dille, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), knoflook, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), bieslook, peterselie, tapenade, PANEERMEEL
Allergie informati MELK, LACTOSE, GLUTEN, SULFIET, VIS
Voedingswaarde Energie: 126kCal / 527kJ; Vetten: 5,4g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,7g; Koolhydraten: 10,5g; waarvan suikers: 1,7g; Eiwit: 6,8g; Zout: 0,3g;
Maaltijdtype Vis
Vegetarisch Nee