Rollade, abrikoos, puree en snijbonen

Varkens rollade met abrikoos, puree van aardappel, snijbonen en een kerrieroomsaus
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 27% snijbonen, 21% aardappelen, 19% rollade (varkensvlees, zout, glucosestroop, stabilisator: E451, E262, E331, antioxidant: E301, azijn, aroma, kleurstof: E150d, witte peper, piment, zwarte peper, kruidnagel, foelie, kardemom, majoraan), 13% kerrieroomsaus (water, kerriesaus (TARWE, MOSTERD, MELK, stabilisator: E450), roux), kikkererwten, MELK, courgette, 2% abrikozen (conserveermiddel: E220, SULFIET), vloeibare margarine (emulgator E472c, MELK, kleurstof: E160a), groentebouillon (maltodextrine, antiklontermiddel: E551), azijn, knoflookpuree (voedingszuur: E330, conserveermiddel: E223), nootmuskaat
Allergie informati MELK, LACTOSE, GLUTEN, MOSTERD, SULFIET
Voedingswaarde Energie: 94kCal / 335kJ; Vetten: 3,0g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,9g; Koolhydraten: 9,9g; waarvan suikers: 1,6g; Eiwit: 6,6g; Zout: 0,5g;
Maaltijdtype Luxe
Vegetarisch Nee