Rodekoolschotel met puree en draadjesvlees

Wij zijn dol op oudhollandse gerechten. Daarom staat deze rodekoolschotel met draadjesvlees en aardappelpuree op het menu!
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 30% rode kool, 25% aardappelen, 22% rundvlees (glucosestroop, zout, zuurteregelaar: natriumcarbonaat, stabilisator: natriumacetaat, natriumcitraat, antioxidant: natriumascorbaat), ui, MELK, citroensap (citroensap uit concentraat, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), suiker, 2% gedroogde appel (conserveermiddel: natriummetabiSULFIET), water, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), aardappelzetmeel, juspoeder, vloeibare margarine (emulgator: mono en diglyceriden, MELK, kleurstof: caroteen), roux (TARWE, kleurstof: ammoniakkaramel), peterselie, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), zonnebloemolie, kaneel, knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur), laurierblad, kruidnagel
Allergie informati GLUTEN, MELK, SULFIET
Voedingswaarde Energie: 105kCal / 401kJ; Vetten: 3,6g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,6g; Koolhydraten: 11,3g; waarvan suikers: 5,4g; Eiwit: 5,7g; Zout: 0,5g;
Maaltijdtype Rundvlees
Vegetarisch Nee