Rodekoolschotel met puree en draadjesvlees
Een heerlijke Oudhollandse klassieker, met superzacht draadjesvlees, aardappelpuree en rode kool.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 30% rode kool, 25% aardappelen, 21% hacheevlees (rundvlees, glucosestroop, zout, zuurteregelaar: natriumcarbonaat, stabilisator: natriumacetaat, natriumcitraat, antioxidant: natriumascorbaat), ui, MELK, citroensap (citroensap uit concentraat, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), suiker, gedroogde appel (conserveermiddel: natriummetabiSULFIET), juspoeder, water, peterselie, roux (TARWE, karamel), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), aardappelzetmeel, vloeibare margarine (emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), zonnebloemolie, laurierblad, kaneel, kruidnagel, knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur) |
Allergie informati | GLUTEN, MELK, LACTOSE, SULFIET |
Voedingswaarde | Energie: 106kCal / 446kJ; Vetten: 3,7g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,6g; Koolhydraten: 11,4g; waarvan suikers: 5,4g; Eiwit: 5,7g; Zout: 0,5g; |
Maaltijdtype | Rundvlees |
Vegetarisch | Nee |