Rodekool met appeltjes, stoofvlees en puree

Rodekool met appeltjes, met heerlijk mals gegaard stoofvlees en een smeuïge aardappelpuree.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 30% rode kool, 25% hacheevlees (rundvlees, glucosestroop, zout, zuurteregelaar: natriumcarbonaat, stabilisator: natriumacetaat, natriumcitraat, antioxidant: natriumascorbaat ), 22% aardappelen, MELK, ui, champignons, citroensap (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), suiker, 1% gedroogde appel (conserveermiddel: natriummetabiSULFIET), roux (TARWEBLOEM, karamel), juspoeder, aardappelzetmeel, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), vloeibare margarine (emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol), peterselie, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), oregano, Italiaanse kruiden, vleeskruiden, zonnebloemolie, kaneel, laurierblad, kruidnagel, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET)
Allergie informati GLUTEN, SULFIET, MELK, LACTOSE
Voedingswaarde Energie: 107kCal / 450kJ; Vetten: 4,2g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,0g; Koolhydraten: 10,0g; waarvan suikers: 4,8g; Eiwit: 6,3g; Zout: 0,6g;
Maaltijdtype Rundvlees
Vegetarisch Nee