Risotto, venkel, groenten en varkenssaucijs
Risotto met venkel, varkenssaucijs, parmezaanse kaas
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 31% risotto (water, rijst), 20% saucijs varkensvlees,aardappelvezel, citrusvezel, erwtenvezel, zout, azijn poeder, kruiden en specerijen (MOSTERD, SELDERIJ), emulgator: mono en diglyceriden, glucosesiroop, stabilisator: kalium en natrium difosfaten,- trifosfaten, azijn, kleurstof: karamel), 13% venkel, sperziebonen, wortel, peulen, ui, 2% KAAS, witte wijn (SULFIET), groentebouillon (maltodextrine, antiklontermiddel: siliciumdioxide), zonnebloemolie, knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), gebufferd azijn (conserverend ingredi:ent), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), tapenade, paneer (GLUTEN, MOSTERD, SELDERIJ), peterselie, bieslook |
Allergie informati | SULFIET, GLUTEN, SELDERIJ, MOSTERD, LACTOSE, MELK |
Voedingswaarde | Energie: 181kCal / 696kJ; Vetten: 10,9g; waarvan verzadigde vetzuren: 5,2g; Koolhydraten: 12,9g; waarvan suikers: 1,5g; Eiwit: 6,9g; Zout: 0,8g; |
Maaltijdtype | Luxe |
Vegetarisch | Nee |