Risotto met paddenstoelen, tomaat en cashewnoten

Uit het noorden van Italië: risotto met verse tomaat, kastanjechampignons, paksoi, groene olijven en cashewnoten.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 23% water, 11% kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), 11% risottorijst, 12% tomaat, 11% kastanjechampignon, 7% paksoi, 6% cashewNOTEN (CASHEWNOTEN, arachideolie), KAAS, tomatenpuree, 3% groene olijven (olijven, water, zout, zuurteregelaars: citroenzuur, melkzuur, antioxidant: ascorbinezuur), 2% shiitake, 2% ui, 2% rode ui , witte wijn (SULFIET), zonnebloemolie, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), oregano
Allergie informati SULFIET, MELK, LACTOSE, NOTEN
Voedingswaarde Energie: 145kCal / 605kJ; Vetten: 8,2g; waarvan verzadigde vetzuren: 3,2g; Koolhydraten: 12,6g; waarvan suikers: 1,7g; Eiwit: 4,6g; Zout: 0,6g;
Maaltijdtype Vegetarisch
Vegetarisch Nee