Risotto Dolcevita met tomaat en kabeljauw

Een gerecht uit het noorden van Italië! Risotto Dolcevita met verse tomaat, kabeljauw en zeekraal.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 20% KABELJAUW (KABELJAUW Gadus Morhua, raapzaadolie, zout, suiker, dextrose, azijn, antioxidant: citroenzuur), 25% risottorijst (water, risottorijst), 9% kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), 7% paprika, 7% tuinerwten, 7% courgette, 6% tomaat, 6% gedroogde tomaat, 3% kastanjechampignon, 3% zeekraal (zeekraal Salicornia europea), tomatenpuree, 2% shiitake, 2% ui, zonnebloemolie, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), witte wijn, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide)
Allergie informati MELK, LACTOSE, SULFIET, VIS
Voedingswaarde Energie: 120kCal / 449kJ; Vetten: 3,5g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,7g; Koolhydraten: 13,33g; waarvan suikers: 3,3g; Eiwit: 9,0g; Zout: 0,6g;
Maaltijdtype Vis
Vegetarisch Nee