Rendang met sperzieboontjes en rijst
Een authentieke Indische maaltijd: rendang met sperzieboontjes, basmatirijst en een Oosterse topping met o.a. gefrituurde uitjes.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 34% basmati rijst (water, azijn), 32% sperziebonen, 16% hacheevlees (rundvlees, glucosestroop, zout, zuurteregelaar: natriumcarbonaat, stabilisator: natriumacetaat, natriumcitraat, antioxidant: natriumascorbaat), water, boemboe (suiker, kruiden en specerijen paprika, gember, knoflook, sereh, laos, purut, zout, gemalen rode peper, voedingszuren: azijnzuur, melkzuur, citroenzuur, conserveermiddelen: kaliumsorbaat en natriumbenzoaat), kokosmelk (kokosextract, water, stabilisator: guargom, emulgator: polyoxyethyleen), gebakken ui (palmolie, bloem (GLUTEN)), roux (TARWE, kleurstof: ammoniakkaramel), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), sjalot, zonnebloemolie, rode peper, peterselie, knoflookblokjes, kokos, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), nootmuskaat |
Allergie informati | GLUTEN, SULFIET |
Voedingswaarde | Energie: 135kCal / 539kJ; Vetten: 4,9g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,2g; Koolhydraten: 15,71g; waarvan suikers: 1,5g; Eiwit: 6,0g; Zout: 0,4g; |
Maaltijdtype | Rundvlees |
Vegetarisch | Nee |