Rösti van aardappel, zalm, spinazie en kaas
Zweedse rösti van aardappel met zalm, spinazie en een lekker bruin korstje van gegratineerde kaas. Heerlijke comfort food!
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 28% spinazie, 22% ZALMsnippers ((Salmo salar), raapzaadolie, zout, suiker, dextrose, azijn, antioxidant: citroenzuur), 22% rosti (aardappelen, zonnebloemolie, aardappelvlokken, kruiden, dextrose, uienpoeder, knoflookpoeder, aroma), 9% KAAS, kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), creme fraîche (ROOM, zuursel), bosui, gedroogde tomaat, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), cajun kruiden |
Allergie informati | MELK, LACTOSE, VIS, SULFIET |
Voedingswaarde | Energie: 187kCal / 778kJ; Vetten: 12,9g; waarvan verzadigde vetzuren: 4,7g; Koolhydraten: 8,5g; waarvan suikers: 1,3g; Eiwit: 8,3g; Zout: 1,0g; |
Maaltijdtype | Vis |
Vegetarisch | Nee |