Rösti van aardappel met zalm, spinazie en kaas

Zweedse rösti van aardappel met zalm, spinazie, een lekker korstje van gegratineerde kaas en zongedroogde tomaat. Heerlijk comfort food!
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 28% spinazie, 22% ZALMsnippers ((Salmo salar), raapzaadolie, zout, suiker, dextrose, azijn, antioxidant: citroenzuur), 22% rosti (aardappelen, zonnebloemolie, aardappelvlokken, kruiden, dextrose, uienpoeder, knoflookpoeder, aroma), 9% KAAS, kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), creme fraîche (ROOM, zuursel), bosui, gedroogde tomaat, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), cajun kruiden
Allergie informati MELK, LACTOSE, VIS, SULFIET
Voedingswaarde Energie: 184kCal / 767kJ; Vetten: 12,5g; waarvan verzadigde vetzuren: 4,5g; Koolhydraten: 7,7g; waarvan suikers: 1,3g; Eiwit: 8,6g; Zout: 1,0g;
Maaltijdtype Vis
Vegetarisch Nee