Quinoa met spinazie, falafal en een romige saus
Quinoa met verse pompoen, spinazie, maïs, heerlijke falafalballetjes en een romige kruidensaus. Met een topping van cashewnoten, rozijnen en uitjes.
Aantal dagen houdbaar | 6 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 27% (water, quinoa), 21% spinazie, 16% falafel (kikkererwten, ui, zonnebloemolie, TARWEgriesmeel, peterselie, maiszetmeel, zout, kruiden, bakmiddel: natriumcarbonaat), 9% maïs, 11% kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), 5% pompoen, 2% rozijnen (rozijnen, zonnebloemolie, conserveermiddel: zwaveldioxideSULFIET), cashewNOTEN, gebakken ui (GLUTEN), zonnebloemolie, roux (TARWEMEEL, palmvet), harissa (gegrilde paprika, rode chili, tomaat, ui, water, knoflook, suiker, olijfolie, azijn, zout, komijn, koriander, stabilisator: guargom, xanthaangom, antioxidant: ascorbinezuur, conserveermiddel: kaliumsorbaat), peterselie, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET) |
Allergie informati | MELK, LACTOSE, GLUTEN, SULFIET, NOTEN |
Voedingswaarde | Energie: 150kCal / 626kJ; Vetten: 7,5g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,9g; Koolhydraten: 14,2g; waarvan suikers: 3,5g; Eiwit: 4,3g; Zout: 0,5g; |
Maaltijdtype | Vegetarisch |
Vegetarisch | Nee |