Provençaalse pasta met gehaktballetjes

Provençaalse pasta met paprika, courgette, doperwten, tomaatjes en gebraden gehaktballetjes: een lekkere en bewuste keuze!
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 27% farfalle water, durumgriesmeel (GLUTEN), zonnebloemolie, witte wijnazijn), 21% gehaktballetjes (varkensvlees, rundvlees, TARWEBLOEM, varkensvet, raapzaadolie, specerijen, zout, kruiden, groentepoeder (ui, tomaat), SOJA-EIWIT, aardappelzetmeel, aroma, dextrose, rundvleesextract, GERSTEMOUTEXTRACT, gist, koolzaadeiwit, gistextract, suiker, maltodextrine, suikerstroop, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), voedingszuur: citroenzuur, kaliumlactaat, emulgator: mono en diglyceriden, polyfosfaten, kalium en natrium difosfaten, antioxidant: natriumascorbaat), 14% tomatenpulp, 13% paprika, 6% wortel, 4% snoeptomaat, 4% tuinerwten, 4% courgette, ui, tomatenpuree, tortillasaus (MOSTERD, conserveermiddel: azijnzuur, kaliumsorbaat, sorbinezuur, verdikkingsmiddel: xanthaangom, guargom, antioxidant: ascorbinezuur), knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), ketjap (SOJA, TARWE, conserveermiddel: kaliumsorbaat, karamel), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), italiaanse kruiden
Allergie informati SOJA, GLUTEN, SULFIET, MOSTERD
Voedingswaarde Energie: 126kCal / 523kJ; Vetten: 5,9g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,0g; Koolhydraten: 12,6g; waarvan suikers: 3,1g; Eiwit: 5,0g; Zout: 0,4g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee