Penne met broccoli, balletjes en tonijnmayonaise
Een pasta met een romige kaassaus, verse broccoliroosjes, kalfsballetjes en een tonijnmayonaise. Afgemaakt met gebakken courgette en paprika.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 26% broccoli, 25% penne (water, durumgriesmeel (GLUTEN), zonnebloemolie, witte wijn azijn), 18% kalfsbal (kalfsvlees, TARWEBLOEM, plantaardige oliën (zonnebloem, raapzaad), water, specerijen, kruiden, zout, groentepoeder ui, tomaat, SOJA-EIWIT, aardappelzetmeel, aroma, natuurlijk uiaroma, dextrose, rundvleesextract, suiker, suikerstroop, GERSTEMOUTEXTRACT, gist, koolzaadeiwit, gistextract, suiker, aardappelzetmeel, maltodextrine, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), voedingszuur: citroenzuur, kaliumlactaat), 6% mayonaise (raapzaadolie, water, azijn, gepasteuriseerd EIGEEL, suiker, zout, verdikkingsmiddel: xanthaangom, antioxidant: calciumdinatrium-EDTA), 5% TONIJN, 4% courgette, 4% paprika, 4% kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), MELK, 2% KAAS, gedroogde tomaat, vloeibare margarine (zonnebloemolie, BOTERolie, koolzaadolie, emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, weipoeder MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol, aroma), citroensap (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), knoflook, peterselie |
Allergie informati | GLUTEN, MELK, LACTOSE, SOJA, EI, VIS, SULFIET |
Voedingswaarde | Energie: 163kCal / 680kJ; Vetten: 10,3g; waarvan verzadigde vetzuren: 3,4g; Koolhydraten: 9,7g; waarvan suikers: 1,6g; Eiwit: 7,1g; Zout: 0,5g; |
Maaltijdtype | Rundvlees |
Vegetarisch | Nee |