Pastinaakschotel met aardappel en groenten
Een lekkere vegetarische pastinaakschotel met gebakken krieltjes, verse groenten en cashewnoten.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 26% kriel aardappel, 22% pastinaak, 17% wortel, prei, MELK, 6% cashewNOTEN (arachideolie), kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), ui, courgette, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), knoflook, roux (TARWE), vloeibare margarine (emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol), peterselie, tijm, cajun kruiden, zonnebloemolie, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), rozemarijn, oregano, basilicum, knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET) |
Allergie informati | MELK, LACTOSE, NOTEN, SULFIET, GLUTEN |
Voedingswaarde | Energie: 116kCal / 482kJ; Vetten: 5,7g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,8g; Koolhydraten: 11,6g; waarvan suikers: 3,8g; Eiwit: 3,1g; Zout: 0,4g; |
Maaltijdtype | Vegetarisch |
Vegetarisch | Nee |