Pastaschotel met gebakken zalm en spinazie

Wij zijn dol op pasta's! Jij ook? Dan is deze pastaschotel met gebakken zalm en verse bladspinazie zeker het proberen waard.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 26% penne (water, durumgriesmeel (GLUTEN), zonnebloemolie, azijn), 22% spinazie, 20% ZALM ((Salmo Salar), raapzaadolie, zout, suiker, dextrose, azijn, antioxidant: citroenzuur), kookROOM (ROOM, zetmeel, stabilisatoren: carboxymethylcellulose, natriumcitraat, carrageen, emulgator: mono- en diglyceriden), 6% zongedroogde tomaat (kappertjes, knoflook, oregano, basilicum, majoraan, rozemarijn, conserveermiddelen: kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, natriumacetaat), MELK, 2% pesto (olijfolie, cashewNOTEN, grana padano KAAS (MELK, zout, stremsel, conserveermiddel: EI lysozym), pijnboompitten, aroma´s, zuurteregelaar: melkzuur), bleekSELDERIJ, courgette, roux (TARWE), tuinerwten, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), kippenfond (GLUTEN), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), cajun kruiden, bieslook, peterselie, tapenade, PANEERMEEL
Allergie informati MELK, LACTOSE, EI, SULFIET, GLUTEN, SELDERIJ, VIS, MOSTERD
Voedingswaarde Energie: 224kCal / 878kJ; Vetten: 14,2g; waarvan verzadigde vetzuren: 4,3g; Koolhydraten: 13,2g; waarvan suikers: 2,3g; Eiwit: 9,8g; Zout: 0,8g;
Maaltijdtype Vis
Vegetarisch Nee