Pastaschelpjes met courgette en tuinboontjes
Een vegetarische pasta van pastaschelpjes in een heerlijke roomsaus met verse courgette, snijbonen, tuinbonen en kaas.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 33% conglietti (water, durumgriesmeel (GLUTEN), zonnebloemolie, azijn), 12% courgette, 12% snijbonen, 12% tuinbonen, 10% kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), 5% KAAS, snoeptomaat, ui, MELK, pesto (NOTEN, MELK, conserveermiddel: EI lysozym, zuurteregelaar: melkzuur), knoflook, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), roux (TARWE), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), tijm |
Allergie informati | GLUTEN, SULFIET, EI, MELK, LACTOSE |
Voedingswaarde | Energie: 146kCal / 608kJ; Vetten: 6,1g; waarvan verzadigde vetzuren: 3,0g; Koolhydraten: 16,1g; waarvan suikers: 2,1g; Eiwit: 5,5g; Zout: 0,3g; |
Maaltijdtype | Vegetarisch |
Vegetarisch | Nee |